Jelenleg ez a verzió a kedvenc! Krémes, lágy és végre nem csomós!!!
:D
Hozzávalók:
2 dl tej
2 púpos ek. zabkorpa
kis csipet só
1 kk. vanília aroma
lapos ek. édesítő (eritritol, xilit)
A zabkorpát a még hideg tejben elkeverem és közepes hőfokon folyamatosan kevergetve addig főzöm, amíg be nem sűrűsödik. Ízesítem nagyon-nagyon kevés sóval, édesítővel, vaníliával. Ha kész, pihentetem még lefedve 5-10 percig. Tányérba öntöm és őrölt fahéjjal megszórom.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.