Jelenleg ez a verzió a kedvenc! Krémes, lágy és végre nem csomós!!!

:D

Hozzávalók:

2 dl tej
2 púpos ek. zabkorpa
kis csipet só
1 kk. vanília aroma
lapos ek. édesítő (eritritol, xilit)

A zabkorpát a még hideg tejben elkeverem és közepes hőfokon folyamatosan kevergetve addig főzöm, amíg be nem sűrűsödik. Ízesítem nagyon-nagyon kevés sóval, édesítővel, vaníliával. Ha kész, pihentetem még lefedve 5-10 percig. Tányérba öntöm és őrölt fahéjjal megszórom.

A bejegyzés trackback címe:

https://almaeletmodja.blog.hu/api/trackback/id/tr845179310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása