Annyira finom, krémesek azok a pudingok, amik a boltok polcain sorakoznak, és természetesen minden rosszal tele vannak tömve.
Gondoltam egyet és kipróbáltam tejszínnel főzni a porból-pudingot. Bejött! A végeredmény mennyei krémes puding percek alatt! (na jó, meg kell várna, hogy kihűljön, de szerencsére tél van és kint elég hideg, így ez a folyamat meggyorsítható)
Krémes csokipuding
Hozzávalók:
- 1 cs. dr. oetker csokis pudingpor
- 5 dl tej
- 1 dl főzőtejszín (lehet habtejszín is, ha az van otthon)
- 3-5 ek. édesítő ízlés szerint
A tejet a tejszínnel felforralom, közben kikeverem egy kis tejjel a pudingportés az édesítőt. Ha forra tej, beleteszem a pudingot és pár percig főzöm, folyamatosan kevergetve, amíg be nem sűrűsödik.
Értelem szerűen nem lesz annyira sűrű, mintha csak fél liter tejjel főznénk, de eléggé besűrűsödik.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.